Volg ons

Certificaten


Van Regteren groenvoorzieningen wist zich in 1994 als één van de eerste “groen” bedrijven te certificeren volgens ISO 9001 en VCA*. Sinds 23 maart 2011 is het bedrijf weer VCA** gecertificeerd.
Van Regteren Groenvoorzieningen BV streeft al jaren naar perfectie als het gaat om klanttevredenheid, kwaliteitsbeleid en een gedegen personeelsbeleid waarin veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) een vooraanstaande rol spelen.
Het bedrijf staat garant voor een hoge kwaliteit van producten en diensten, betrouwbaarheid, originaliteit, duidelijkheid en kwaliteit zijn de kernvoorwaarden waarmee het bedrijf werkt en waardoor het zich onderscheidt in de markt. Hierin speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een zeer belangrijke rol.
Aan machines worden strenge veiligheidsnormen gesteld en er wordt gewerkt volgens VCA** richtlijnen.
 
 
Onmisbaar in de bedrijfsvoering is het personeel. Van Regteren Groenvoorzieningen BV werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Stagiaires krijgen de mogelijkheid om binnen het bedrijf praktijkervaring op te doen. Personeel wordt een eenduidig personeelsbeleid en ruime ontwikkelingsmogelijkheden geboden.
 
 
Van Regteren Groenvoorzieningen BV is in het bezit van de volgende certificaten/diploma’s:
  • ISO 9001
  • VCA**
  • Gecertificeerd stage bedrijf voor Fundeon